Norton Identity Safe-cloudsafe openen

U kunt Norton Identity Safe-cloudsafe openen via de Norton Identity Safe-client, de Norton-werkbalk of een browser op een willekeurig apparaat met een internetverbinding. U kunt overal ter wereld uw persoonlijke gegevens bekijken, zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardinformatie.

Als u automatisch afmelden heeft ingesteld, meldt Norton Identity Safe u af wanneer uw apparaat gedurende de opgegeven tijd niet actief is om misbruik van uw persoonlijke gegevens te voorkomen. Deze optie is nuttig als u Norton Identity Safe gebruikt in een regio waar volgens u misdaad voorkomt.

Norton Identity Safe biedt meerlaagse bescherming van uw persoonlijke gegevens. Voor toegang tot Norton Identity Safe moet u eerst de aanmeldingsgegevens van uw Norton-account gebruiken die aan uw Norton Internet Security-, Norton 360- of Norton Identity Safe-client is gekoppeld. Bovendien moet u het cloudsafe-wachtwoord hebben dat u heeft gebruikt toen u een Norton Identity Safe-cloudsafe maakte. Als u het wachtwoord voor uw Norton-account bent vergeten, kunt u dit opnieuw instellen.

Als u uw safewachtwoord bent vergeten, kunt u de wachtwoordtip gebruiken om uw wachtwoord opnieuw op te halen. Als u uw wachtwoord nog steeds niet weet, moet u een nieuwe safe maken. Symantec slaat het wachtwoord voor uw safe niet op. U bent de enige die uw wachtwoord weet. Als u een back-up van uw Identity Safe-gegevens heeft gemaakt, kunt u de gegevens importeren wanneer u een nieuwe safe maakt. U kunt de functie voor automatische back-ups inschakelen om automatisch back-ups te maken van uw safe.

U kunt ook de manier configureren waarop u uw safe opent. Zie Beveiligingsinstellingen voor meer informatie.

Uw Norton Identity Safe-cloudsafe openen via een browser

1. Open uw browser en ga naar:

https://identitysafe.norton.com

2. Klik op Aanmelden.

3. Typ in het vak E-mailadres uw e-mailadres dat aan uw cloudsafe is gekoppeld.

4. Typ het wachtwoord van uw Norton-account in het vak Wachtwoord.

5. Klik op Aanmelden. U kunt deze aanmelding in uw safe opslaan voor snelle en veilige toegang in de toekomst.

6. Typ in het venster Uw safe openen in het vak Wachtwoord het wachtwoord van uw Identity Safe-cloudsafe.

7. Klik op Safe openen.

Uw cloudsafe openen via de Norton-werkbalk

De Norton-werkbalk is alleen beschikbaar op Windows.

1. Open uw browser.

2. Klik in de Norton-werkbalk op SAFE IS GESLOTEN.

3. Als u daarom in het venster Aanmelden of een account maken gevraagd wordt, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account om u bij Identity Safe aan te melden.

4. Geef in het venster Safe gesloten het wachtwoord voor uw cloudsafe op.

5. Klik op Openen.

Uw cloudsafe openen via de Norton Identity Safe-client op Windows of Mac

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik in Windows op het Norton Identity Safe -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

• Op Mac gaat u naar de map Programma's en start u Norton Identity Safe.

2. Als u daarom in het venster Aanmelden of een account maken gevraagd wordt, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account om u bij Identity Safe aan te melden.

3. Geef in het venster Safe gesloten het wachtwoord voor uw cloudsafe op.

4. Klik op Openen.

Uw cloudsafe openen via de Norton Identity Safe-app op Android of iOS

1. Tik op het Norton Identity Safe -pictogram op het startscherm of programmascherm.

2. Als u hierom wordt gevraagd, typt u in het venster Aanmelden het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account en tikt u vervolgens op Aanmelden.

3. Voer in het weergegeven scherm het wachtwoord van uw cloudsafe in. U kunt ook de pincode gebruiken die u heeft gemaakt om uw safe te openen.

4. Tik op Safe openen.