De Norton Password Manager-safe in de cloud openen

U kunt de Norton Password Manager-safe in de cloud openen via de Norton-werkbalk of een willekeurig apparaat met een internetverbinding. U kunt overal ter wereld uw persoonlijke gegevens bekijken, zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardinformatie.

Norton Password Manager biedt meerlaagse bescherming van uw persoonlijke gegevens. Voor toegang tot Norton Password Manager moet u eerst de aanmeldingsgegevens van uw Norton-account gebruiken die aan uw Norton Password Manager-client is gekoppeld. Daarnaast moet u het cloudsafe-wachtwoord hebben dat u heeft gebruikt toen u een Norton Password Manager-safe in de cloud maakte. Als u het wachtwoord voor uw Norton-account bent vergeten, kunt u dit opnieuw instellen.

Als u uw safewachtwoord bent vergeten, kunt u de geheugensteun gebruiken om uw wachtwoord opnieuw op te halen. Als u uw wachtwoord nog steeds niet weet, moet u een nieuwe safe maken. Symantec slaat het wachtwoord voor uw safe niet op. U bent de enige die uw wachtwoord weet. Als u een back-up van uw Password Manager-gegevens heeft gemaakt, kunt u de gegevens importeren wanneer u een nieuwe safe maakt. U kunt de functie voor automatische back-ups inschakelen om automatisch back-ups te maken van uw safe.

U kunt ook de manier configureren waarop u uw safe opent. Zie Beveiligingsinstellingen voor meer informatie.

Uw Norton Password Manager-safe in de cloud openen via een browser

Vanaf juni 2017 kan de standalone-versie van Norton Password Manager niet meer worden gedownload. De functie Norton Password Manager is nog steeds beschikbaar in onze Norton-beveiligingsproducten. Voor meer informatie gaat u naar onze Norton Online Store.

1. Open uw browser en ga naar:

https://identitysafe.norton.com

2. Klik op Aanmelden.

3. Typ in het vak E-mailadres het e-mailadres dat aan uw cloudsafe is gekoppeld.

4. Typ het wachtwoord van uw Norton-account in het vak Wachtwoord.

5. Klik op Aanmelden. U kunt deze aanmelding naar uw safe opslaan voor snelle en veilige toegang in de toekomst.

6. Typ in het venster Uw safe openen in het vak Wachtwoord het wachtwoord van uw Password Manager-cloudsafe.

7. Klik op Safe openen.

Uw safe in de cloud openen via de Norton-werkbalk

De Norton-werkbalk is alleen beschikbaar op Windows.

1. Open uw browser.

2. Klik in de Norton-werkbalk op SAFE IS GESLOTEN.

3. Als u daar in het venster Aanmelden of een account aanmaken om wordt gevraagd, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account om u bij Norton Password Manager aan te melden.

4. Geef in het venster Safe gesloten het wachtwoord voor de safe in de cloud op.

5. Klik op Openen.

Uw cloudsafe openen via de Norton Password Manager-client op Windows

1. Klik in Windows op het Norton Password Manager -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

2. Als u daar in het venster Aanmelden of een account aanmaken om wordt gevraagd, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account om u bij Norton Password Manager aan te melden.

3. Geef in het venster Safe gesloten het wachtwoord voor de safe in de cloud op.

4. Klik op Openen.

Uw safe in de cloud openen via de Norton Password Manager-app op Android of iOS

1. Tik op het Norton Password Manager -pictogram op het startscherm of programmascherm.

2. Als u hierom wordt gevraagd, typt u in het venster Aanmelden het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account en tikt u vervolgens op Aanmelden.

3. Voer in het weergegeven scherm het wachtwoord van uw safe in de cloud in. U kunt ook de pincode gebruiken die u heeft gemaakt om uw safe te openen.

4. Tik op Safe openen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63577241_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/08/2018