Uw Norton-account aanmaken

Met een Norton-account kunt u al uw Norton-producten op één locatie beheren. U kunt uw productsleutels in uw Norton-account opslaan en ook extra productsleutels kopen. U kunt uw product ook met het Norton-account registreren. Een Norton-account maken neemt slechts enkele minuten in beslag. Uw apparaat moet met internet zijn verbonden om een Norton-account te kunnen maken.

U moet de aanmeldingsgegevens voor uw Norton-account gebruiken om Norton Password Manager te gebruiken. U kunt uw bestaande Norton-accountgegevens gebruiken of een nieuwe Norton-account aanmaken wanneer u Norton Password Manager installeert.

U kunt een Norton-account aanmaken via de Norton-accountwebsite, Norton Password Manager-website of Norton Password Manager-client.

Uw Norton-account aanmaken via de Norton-accountwebsite

1. Open uw browser en ga naar: https://manage.norton.com/

2. Klik op Nu registreren. Het is GRATIS!

3. In het venster Norton-account registreren voert u het e-mailadres, wachtwoord en andere gegevens in.

4. Lees het privacybeleid en ga ermee akkoord.

5. Klik op Registreren.

Uw Norton-account aanmaken via de Norton Password Manager-client op Windows

Met ingang van juni 2017 kan de standalone-versie van Norton Password Manager niet meer door nieuwe gebruikers worden gedownload. De functie Norton Password Manager is nog steeds beschikbaar in onze Norton-beveiligingsproducten. Voor meer informatie gaat u naar onze Norton Online Store.

1. Klik op het Norton Password Manager -pictogram op uw bureaublad of taakbalk.

2. Geef in het venster Aanmelden of account aanmaken uw e-mailadres op en klik op Volgende.

Norton Password Manager valideert automatisch uw e-mailadres om te controleren of het al aan een Norton-account is gekoppeld.

3. Voer in het venster Uw Norton-account maken uw wachtwoord en andere gegevens in.

4. Selecteer Stuur mij productupdates, aanbiedingen en beveiligingsnieuwsbrieven via e-mail (optioneel) als u e-mailberichten van Symantec met het laatste nieuws over online beveiliging wilt ontvangen.

5. Klik op Akkoord en aanmelden.

Uw Norton-account aanmaken via de Norton Password Manager-app in Android of iOS

1. Tik op het startscherm of programmascherm op het Norton Password Manager -pictogram.

2. Tik op Account maken.

3. Typ uw e-mailadres en andere gegevens in het scherm dat verschijnt.

4. Tik op Akkoord en aanmelden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63577240_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/08/2018