Een programma verwijderen

U kunt indien nodig programma's uit Firewallinstellingen verwijderen.

De firewallinstellingen voor de programma's worden niet uit eerdere versies van Norton 360 Online overgenomen. Als u in de eerdere versie programma's hebt verwijderd en wilt dat deze verwijderd blijven, moet u ze opnieuw verwijderen.

Een programma uit de Firewallinstellingen verwijderen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Programmaregels selecteert u in de kolom Programma het programma dat u wilt verwijderen.

4. Klik op Verwijderen.

5. Klik op Ja in het dialoogvenster Bevestiging.

Het bevestigingsdialoogvenster verschijnt alleen wanneer de functie Automatisch programmabeheer is uitgeschakeld.

6. Klik op Toepassen.

Programmaregels

Een programma aanpassen

Een programma aan Firewallinstellingen toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6340801_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 22/04/2011