Back-up van Norton 360 Online - back-up

Norton 360 Online voert momenteel een back-up uit. In de linkerkolom onder Back-upset ziet u de back-upset waarvan momenteel een back-up wordt gemaakt. In de rechterkolom onder Status ziet u de status van de back-up.

Terwijl deze activiteit wordt uitgevoerd, kunt u het venster minimaliseren. Als u uw computer wilt uitzetten nadat de back-upactiviteit is voltooid, selecteert u de optie Computer afsluiten bij voltooiing onder in het venster.

Wanneer de back-up is voltooid, kunt u op Details weergeven klikken om de status van uw laatste back-up te bekijken.

Wordt de back-upactiviteit niet voltooid vanwege een probleem, dan wordt in het venster Back-up aangegeven welke actie is vereist.

Back-upset

Bestanden herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63402394_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/10/2011