Jokertekens

U kunt jokertekens, zoals sterretjes (*) of vraagtekens (?), gebruiken om bestandsextensies uit te sluiten, maar deze mogen niet in een pad worden gebruikt. Bijvoorbeeld:

*.xl?

Hiermee sluit u alle computerbestanden uit met de extensie .xl gevolgd door een willekeurig teken.

*.ex*

Hiermee sluit u alle computerbestanden uit met de extensie .ex gevolgd door een willekeurig aantal tekens.

U kunt jokertekens niet in een pad gebruiken. Zo zijn C:\Program Files\*.xl? of C:\Program ?????\ niet toegestaan.

U kunt geen bestandsnaam met een jokerteken in de extensie opgeven. Mijnbestand.xl? is bijvoorbeeld niet toegestaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6336439_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2010