Restitutie voor een Norton-product dat door een provider is verstrekt

Wij bieden geen restitutie voor Norton-producten die u heeft verkregen via een provider of internetaanbieder. Neem contact op met uw provider voor ondersteuning.

Wilt u restitutie voor een Norton-product of -abonnement dat u niet via een provider heeft aangeschaft, lees dan Restituties voor Norton-producten.