Optisch back-upstuurprogramma installeren

Norton 360 Online biedt verschillende opslaglocaties voor back-ups. U kunt een andere locatie kiezen als uw back-upbehoeften veranderen, of als u uw back-ups op verschillende locaties wilt opslaan voor extra veiligheid.

Als u een back-up van uw belangrijke bestanden en gegevens wilt maken op een cd- of dvd-station, moet u het optische back-upstation van uw computer configureren. Met behulp van het optische back-upstation kunt u gegevens schrijven naar of lezen van optische schijven.

Wanneer u het cd- of dvd-station voor het eerst als de back-uplocatie selecteert, vraagt Norton 360 Online u het optische back-upstation op uw computer te configureren. U kunt het optische stuurprogramma installeren via Norton 360 Online.

Wanneer u het optische back-upstuurprogramma installeert, moet u schijven plaatsen en verwijderen wanneer hierom wordt gevraagd. Automatisch plannen van back-ups is daarom niet mogelijk wanneer u voor het eerst een back-up maakt op cd's, dvd's of Blu-ray-schijven. Wanneer de back-up is voltooid, kunt u op Details weergeven klikken in het venster Back-up om de status van uw laatste back-up te bekijken.

Optisch back-upstuurprogramma installeren

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Selecteer op het tabblad Waar de optie Cd- of dvd-station en klik vervolgens op Back-up maken.

3. In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op OK.

4. Plaats een lege cd of dvd in het cd-romstation wanneer u daarom gevraagd wordt en klik op OK.

In het venster Back-up kunt u de voortgang van de back-up volgen.

5. Wanneer de back-up is voltooid, klikt u op Sluiten.

Aangeven vanwaaruit bestanden moeten worden hersteld

Een back-uplocatie selecteren

Bestanden herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63196394_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011