Aangepaste taak

In Norton 360 Online kunt u voor eenmalige scans zelf een combinatie van taken kiezen. U kunt LiveUpdate uitvoeren, een back-up van uw gegevens maken, tijdelijke bestanden verwijderen, schijfruimte vrijmaken door schijven op te ruimen, en uw schijven optimaliseren.

U kunt de volgende taken selecteren en uitvoeren:

LiveUpdate

Hiermee worden de recentste beveiligings- en programma-updates gedownload.

Tijdelijke Internet Explorer-bestanden

Hiermee worden de tijdelijke bestanden verwijderd die na surfen op internet op de vaste schijf van uw pc zijn achtergelaten.

Tijdelijke Windows-bestanden

Hiermee worden onnodige bestanden verwijderd die in tijdelijke Windows-mappen zijn achtergelaten, nadat een programma is geïnstalleerd of bijgewerkt.

Internet Explorer-geschiedenis

Hiermee wordt onnodige webpaginageschiedenis verwijderd die in de geschiedenismap van uw internetbrowser is achtergelaten.

Schijfoptimalisatie

Hiermee worden uw vaste schijf en vrije ruimte gedefragmenteerd.

Register opruimen

Hiermee worden onnauwkeurige en verouderde items in het Windows-register verwijderd die fouten kunnen veroorzaken.

Back-up maken

Hiermee wordt een back-up uitgevoerd.

De bestanden waarvan een back-up moet worden gemaakt, en de back-uplocatie zijn door u opgegeven bij de configuratie van uw back-upinstellingen.

Aangepaste taken uitvoeren

Taakplanner-instellingen

Totale beveiliging