Ik kan mijn aankoop niet voltooien wanneer ik een upgrade uitvoer naar de volledige versie van Norton Mobile Security via Google Play

De cache van Google Play en Norton Mobile Security-app wissen

1. Tik op Instellingen in het beginscherm.

2. Tik op Toepassingen.

3. Tik op Toepassingen beheren.

4. Tik op Market in de lijst met toepassingen.

Staat de Market-app niet in de lijst, tik dan op het tabblad Alles, of druk op de knop Menu en tik vervolgens op Filteren > Alles.

5. Tik op Stop forceren en vervolgens op Cache wissen en Gegevens wissen.

6. Druk op de knop Terug om naar de lijst Toepassingen beheren terug te gaan.

7. Tik op Norton Security in de lijst met toepassingen.

8. Tik op Stop forceren en vervolgens op Cache wissen en Gegevens wissen.

9. Sluit de Toepassingsinstellingen.

Start de Norton Mobile Security-app nadat u de cache heeft gewist, en voltooi de aankoop van de volledige versie van Norton Mobile Security.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63091858_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Laatste wijziging: 05/03/2013