Gedetailleerde resultaten

Op het tabblad Gedetailleerde resultaten vindt u extra informatie over gedetecteerde risico's. U kunt de naam en status van het risico weergeven.

Verwijderde risico's bevinden zich in quarantaine en kunnen op elk moment worden hersteld met Beveiligingsgeschiedenis.

Het tabblad Gedetailleerde resultaten geeft de volgende informatie:

Risico

Klik op het risiconiveau (Hoog, Gemiddeld of Laag) om meer informatie over het risico te bekijken.

U kunt onder andere de volgende details bekijken: bestandsnaam en de actie die het bestand op uw computer heeft uitgevoerd. U kunt ook de datum zien waarop het bestand op uw computer is geïnstalleerd.

Titel

Klik op de risicotitel voor meer informatie over het risico.

Status

In de kolom Status wordt de huidige status van het risico weergegeven.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Resultaten exporteren

Hiermee kunt u de scangegevens op een bepaalde locatie op uw computer opslaan.

Met Norton 360 Online wordt het resultatenoverzicht van de scan in een van de volgende bestandsindelingen opgeslagen:

• .txt

• .xml

• .html

Voltooien

Hiermee sluit u het venster.

Norton 360 Online waarschuwt u de bedreigingen die tijdens de scan zijn gedetecteerd, op te lossen voordat u het venster sluit.

U kunt de koppeling klik hier gebruiken om toegang te krijgen tot de site van Norton Rescue Tools om de onopgeloste bedreigingen te verhelpen. U kunt ook de koppeling Beveiligingsgeschiedenis gebruiken om de in quarantaine geplaatste bestanden te herstellen.

Computerscan

Beveiligingsgeschiedenis

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6294073_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/03/2011