Beleid voor netwerk met datalimiet

Wanneer u het netwerkbeleid instelt op Geen verkeer in het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet maakt Norton 360 Online geen verbinding met internet.

Het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet wordt geopend. U kunt hier de volgende taken kunt uitvoeren:

• Voer LiveUpdate uit wanneer de optie Beleid in het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet op Geen verkeer is ingesteld.

Klik in het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet op Ja om de taak te voltooien. Wanneer u op Ja klikt, negeert Norton 360 Online het netwerkbeleid en wordt verbinding met internet gemaakt om de taak te voltooien.

Stel Geen limiet in voor de optie Beleid in het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet om Norton 360 Online permanent toegang tot het netwerk te geven. Ga naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klik dan op Instellingen > Mijn netwerk > Modus voor breedband met datalimiet > Configureren om het venster Instellingen voor netwerk met datalimiet te openen.

De modus voor breedband met datalimiet in- of uitschakelen

Het internetgebruik van Norton 360 Online definiëren

Modus voor breedband met datalimiet

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v62911018_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011