Aan- en afmelden bij Identity Safe

U kunt u in de volgende gebieden van Norton 360 Online aan- of afmelden bij Identity Safe:

• De sectie Identity Safe in het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming

• De sectie Identiteit in het hoofdvenster van Norton 360 Online

• De Norton-werkbalk

Meld u af bij Identity Safe wanneer u van uw computer weggaat om uw Identity Safe-gegevens te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik.

Als u uw vertrouwelijke gegevens wilt bekijken of bewerken, moet u bij Identity Safe zijn aangemeld.

Aanmelden bij Identity Safe

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Identiteit. Klik dan op Aanmelden bij Identity Safe.

2. Voer in het venster Aanmelden bij Identity Safe in het vak Wachtwoord invoeren het wachtwoord in van de safe waarbij u zich wilt aanmelden.

3. Klik op Aanmelden.

Afmelden bij Identity Safe

• Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Identiteit. Klik dan op Aanmelden bij Identity Safe. U kunt u ook afmelden via het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming.

Aanmelden bij Identity Safe via de Norton-werkbalk

1. Start uw webbrowser.

2. Klik op Identity Safe op de Norton-werkbalk.

3. Klik in het menu Identity Safe op Aanmelden bij Identity Safe.

4. Voer in het venster Aanmelden bij Identity Safe in het vak Wachtwoord invoeren het wachtwoord in van de safe waarbij u zich wilt aanmelden.

5. Klik op Aanmelden.

Afmelden bij Identity Safe via de Norton-werkbalk

1. Start uw webbrowser.

2. Klik op de Norton-werkbalk op Identity Safe en vervolgens op Afmelden bij Identity Safe.

Identity Safe

Identity Safe in- of uitschakelen

Identity Safe-instellingen configureren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6282380_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011