Details

In het venster Details wordt de status van uw laatste back-up weergegeven. U kunt de status van de back-upactiviteit bekijken, evenals de back-upstatus voor elk bestand dat in de back-upset is opgenomen.

U kunt de volgende details bekijken:

Status

Hier wordt de algehele status van de back-up weergegeven.

De verschillende statussen van de back-up zijn:

• Voltooid

Geeft aan dat de back-up is voltooid.

• Geannuleerd

Geeft aan dat de back-up is geannuleerd of overgeslagen.

Locatie

Toont de locatie waar de back-up van de bestanden zich bevindt.

Type media

Toont het type van de opslaglocatie waar de back-up van de bestanden zich bevindt.

Als u bijvoorbeeld station C als de back-uplocatie gebruikt, wordt het mediatype weergegeven als Interne vaste schijf.

Voor elk back-upitem kunt u de volgende details bekijken:

Item

Toont de naam en de locatie van de bestanden waarvan een back-up is gemaakt.

Status

Toont de back-upstatus.

De verschillende statussen zijn:

• Back-up gemaakt

Geeft aan dat de back-up is geslaagd.

• Geannuleerd

Geeft aan dat de back-up is geannuleerd of overgeslagen.

U kunt de optie Meer info gebruiken om aanvullende informatie over de back-upbestanden te bekijken.

Back-upset

Voorbereiding voor back-ups

Back-upsets wijzigen of hernoemen