De ondersteuningswebsite van Norton gebruiken

Op de ondersteuningswebsite van Norton vindt u alle mogelijke zelf-hulpopties.

De ondersteuningswebsite van Norton biedt u de volgende mogelijkheden:

• Helpinformatie zoeken over het door u gedownloade product en over zaken als het abonnement, de installatie en de activering van het product.

• Op het Norton-forum aanvullende informatie zoeken over installeren en configureren van producten en over probleemoplossing. U hebt ook de mogelijkheid op het forum vragen te stellen aan experts. U kunt alleen vragen stellen als u zich hebt aangemeld voor het Norton-forum.

• Informatie zoeken over de meest recente virusbedreigingen en verwijderingstools.

Naast de zelfhulpopties kunt u de optie Contact onder aan de webpagina gebruiken om op de volgende manieren contact op te nemen met het team van de technische ondersteuning:

Forum

Zoek naar aanvullende informatie over installatie en configuratie van producten en probleemoplossing.

Chatten

Chat in realtime met een ondersteuningsvertegenwoordiger.

Voor ingewikkeldere technische problemen kunt u desgewenst ook toestaan dat een ondersteuningsvertegenwoordiger via chat een externe verbinding met uw computer maakt om uw probleem op te lossen.

telefoon

Praat in realtime met een ondersteuningsvertegenwoordiger.

E-mail

Dien uw vraag in op onze website en ontvang antwoord via e-mail.

Ondersteuning via e-mail is langzamer dan via chatten of telefoon.

De beschikbaarheid van ondersteuning varieert per regio, taal of product.

Norton Anti-Theft

De Norton Anti-Theft-agent

De Norton Anti-Theft-website

Apparaten beheren