Niet-gemeenschappelijke protocollen

Wanneer twee computers met elkaar zijn verbonden en informatie uitwisselen, maken deze gebruik van gemeenschappelijke communicatieprotocollen zoals TCP/IP, DHCP, DNS en HTTP. In sommige gevallen kan bij communicatie een niet-gemeenschappelijk protocol worden gebruikt. Schadelijke programma's kunnen niet-gemeenschappelijke protocollen gebruiken voor een aanval op uw computer. Het is raadzaam niet-gemeenschappelijke protocollen ingeschakeld te laten. Wanneer u niet-gemeenschappelijke protocollen ingeschakeld laat, kan de Slimme firewall de communicatie van uw computer verwerken.

In het venster Niet-gemeenschappelijke protocollen staat een lijst met niet-gemeenschappelijke protocollen. Slimme firewall beschermt het computerverkeer dat een van deze protocollen gebruikt. Standaard zijn alle niet-gemeenschappelijke protocollen ingeschakeld. Als u de selectie van een protocol in de lijst opheft, staat de firewall computerverkeer dat dit protocol gebruikt, niet toe.

Als u niet-gemeenschappelijke protocollen uitschakelt, kan uw computer onvoorspelbaar gedrag vertonen. Schakel niet-gemeenschappelijke protocollen alleen uit op verzoek van een vertegenwoordiger van de klantenondersteuning of als reactie op een bepaalde melding voor beveiligingsreacties.

U kunt kiezen uit de volgende opties voor elk niet-gemeenschappelijk protocol:

Protocolnummer

Geeft het protocolnummer aan.

Protocolnaam

Geeft de naam van het protocol aan.

Ingeschakeld

Geeft aan of Norton 360 Online het netwerkverkeer scant dat dit specifieke protocol gebruikt.

Met behulp van de opties Alles inschakelen / Alles uitschakelen kunt u alle niet-gemeenschappelijke protocollen die in het venster worden weergegeven, selecteren of deselecteren.

De Slimme firewall

Firewallinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v62572935_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/10/2011