Fout: '8504,101'

Deze fout kan vele oorzaken hebben, waaronder bedreigingsinfectie.

STAP 1

Download Norton Power Eraser en voer dit programma uit

1. Download Norton Power Eraser.

2. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

3. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven, klikt u op Ja of Doorgaan.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

5. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

6. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten.

Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkit-scan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

7. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, wordt de scan automatisch gestart. Volg de instructies op het scherm.

Als de scan geen bedreigingen heeft gedetecteerd, gaat u naar stap 2.

STAP 2

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Geavanceerde opties.

6. Klik op Enkel verwijderen.

7. Klik op Verwijderen.

8. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om het Norton-product opnieuw te installeren.

Ga naar stap 3 als het probleem blijft bestaan.

STAP 3

Norton Bootable Recovery Tool downloaden

Download het ISO-bestand voor Norton Bootable Recovery Tool op een computer die niet is geïnfecteerd.

1. Ga naar de pagina Norton Bootable Recovery Tool

2. Klik op Downloaden.

3. Volg de instructies op het scherm om het ISO-bestand voor Norton Bootable Recovery Tool op de computer te downloaden en op te slaan.

4. Maak de opstartbare dvd- of USB-herstelmedia met het gedownloade ISO-bestand.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v62545610_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 30/05/2017