Norton from Symantec

Fout: "8504,104" wordt weergegeven in mijn Norton -product

Deze fout kan worden veroorzaakt door een ander beveiligingsproduct of door een mislukte installatie bij een upgrade naar een nieuwere versie van het product.

STAP 1

Norton Removal Tool downloaden en uitvoeren

1. Download de Norton Removal Tool.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Dubbelklik op het pictogram Norton-verwijderingsprogramma op het bureaublad van Windows.

3. Volg de instructies op het scherm.

4. Start de computer opnieuw op.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

STAP 2

Beveiligingsproducten verwijderen die niet van Symantec zijn

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Selecteer in de lijst met geïnstalleerde programma's het beveiligingsproduct dat niet van Symantec is, en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken of Verwijderen.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.