Norton from Symantec

Fout: '8504,104' wordt weergegeven in mijn Norton -product

Deze fout kan om verschillende redenen optreden. Mogelijk is deze fout veroorzaakt door een ander beveiligingsproduct of een bedreiging die ervoor zorgt dat de Norton-service niet kan worden gestart. Het kan ook liggen aan een mislukte installatie bij een upgrade naar een nieuwere versie van het product.

STAP 1

Norton Power Eraser downloaden en uitvoeren

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

7. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten. Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkit-scan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

8. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, wordt de scan automatisch gestart. Volg de instructies op het scherm.

Wacht tot de scan is voltooid.

9. Volg de instructies op het scherm om de scan uit te voeren.

Ga naar stap 2 als het product niet start nadat u opnieuw hebt opgestart.

STAP 2

Beveiligingsproducten verwijderen die niet van Symantec zijn

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Selecteer in de lijst met geïnstalleerde programma's het beveiligingsproduct dat niet van Symantec is, en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken of Verwijderen.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

Ga naar stap 3 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 3

Norton Removal Tool downloaden en uitvoeren

De Norton Removal Tool verwijdert Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 en Norton SystemWorks van uw computer. Als u ACT! of WinFax gebruikt, maakt u een back-up van de betreffende databases voordat u verdergaat.

1. Download de Norton Removal Tool.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Dubbelklik op het pictogram Norton Removal Tool op het bureaublad van Windows.

3. Volg de instructies op het scherm.

4. Start de computer opnieuw op.

Nadat u de computer opnieuw heeft opgestart, ziet u een webpagina met de stappen om het Norton-product opnieuw te installeren.