Norton from Symantec

Fout: "8504,104" wordt weergegeven in mijn Norton -product

Deze fout kan worden veroorzaakt door een ander beveiligingsproduct of door een mislukte installatie bij een upgrade naar een nieuwere versie van het product.

STAP 1

Norton Removal Tool downloaden en uitvoeren

Het Norton-verwijderingsprogramma verwijdert alle Norton-producten uit van uw computer. Als u ACT! of WinFax gebruikt, maakt u een back-up voordat u het programma verwijdert. Voor alle producten die niet meer worden geleverd zoals Norton Ghost of WinFAX, zorgt u dat u de installatiebestanden heeft om het product opnieuw te installeren.

1. Download het Norton-verwijderingsprogramma.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Dubbelklik op het pictogram Norton-verwijderingsprogramma op het bureaublad van Windows.

3. Volg de instructies op het scherm.

4. Start de computer opnieuw op.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

STAP 2

Beveiligingsproducten verwijderen die niet van Symantec zijn

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Selecteer in de lijst met geïnstalleerde programma's het beveiligingsproduct dat niet van Symantec is, en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken of Verwijderen.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

STAP 3

Werk het stuurprogramma van de grafische kaart bij

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

devmgmt.msc

3. In het venster Apparaatbeheer, dubbelklikt u op Beeldschermadapters.

4. Klik met de rechtermuisknop op de HD grafische kaart en selecteer Eigenschappen.

5. Op het tabblad Stuurprogramma controleert u of het stuurprogramma van de grafische kaart verouderd of recent is.

Als het stuurprogramma is verouderd, moet u de download bijwerken en de nieuwste versie van het stuurprogramma van de grafische kaart installeren.

6. Selecteer de fabrikant van uw grafische kaart:

Disclaimer :

Symantec is niet verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van gegevens, opinies, adviezen of beweringen op sites van derden. Symantec biedt deze koppeling uitsluitend voor uw gemak. Het opnemen van dergelijke koppelingen impliceert niet dat Symantec de inhoud van dergelijke sites onderschrijft, aanbeveelt of er verantwoordelijkheid voor accepteert.

7. Start de computer opnieuw op en controleer of het probleem is opgelost.