Fout: '3047,53'

Voer LiveUpdate uit tot u alle updates heeft ontvangen om dit probleem op te lossen. Als het probleem zich blijft voordoen, verwijder dan uw Norton-product en installeer het opnieuw. Download het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall en voer dit uit om uw Norton-product te verwijderen en opnieuw te installeren.

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Ga naar de volgende stap als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Dubbelklik op het pictogram van NRnR op het Windows-bureaublad.

3. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

4. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

5. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

6. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.