Fout: '3047,91'

Voer LiveUpdate uit tot u alle updates heeft ontvangen om dit probleem op te lossen.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Virusdefinities bijwerken met behulp van Intelligent Updater

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

2. Teneinde de juiste definitieset te kiezen, moet u de naam en versie van uw Norton-product en de versie van Windows weten.

3. Download de toepasselijke definitieset, afhankelijk van uw versie van Windows en het Norton-product.

Norton-productversie

Windows 32-bits platform

Windows 64-bits platform

22.9

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 en 22.8

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 en eerder

bijv. 20170126- 020- v5i32.exe

bijv. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

5. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Klik in het venster Symantec Intelligent Updater op Ja om door te gaan.

7. Klik op OK wanneer Intelligent Updater de definities heeft bijgewerkt.

Wat te doen als dit niet werkt?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v62514842_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/05/2017