Back-upsets beheren - Optische stuurprogramma's installeren

Als u een back-up van uw belangrijke bestanden en gegevens wilt maken op een cd- of dvd-station, moet u het optische back-upstation van uw computer configureren. Met behulp van het optische back-upstation kunt u gegevens schrijven naar of lezen van optische schijven.

Wanneer u het cd- of dvd-station voor het eerst als de back-uplocatie selecteert, vraagt Norton 360 Online u het optische back-upstation op uw computer te configureren. U kunt het optische stuurprogramma installeren via Norton 360 Online.

Wanneer u het optische back-upstuurprogramma installeert, moet u schijven plaatsen en verwijderen wanneer hierom wordt gevraagd.

Een back-uplocatie selecteren

Een back-up van de bestanden maken

Back-uplocaties

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v62460471_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/10/2011