Functies en systeemvereisten voor Norton Mobile Utilities

Met behulp van Norton Mobile Utilities kunt u de prestaties van uw Android-apparaat optimaliseren.

Belangrijkste kenmerken

• Beheert de toepassingen. Hierdoor kunt u actieve apps stoppen en apps verwijderen, en een back-up van uw apps maken naar de SD-kaart

• Bekijk gedetailleerde informatie over gedrag van individuele apps zoals batterijgebruik, CPU-tijd, systeemtijd, gebruikerstijd, geheugengebruik en toestemmingen

• Houdt telefoon-, sms- en gegevensgebruik bij en waarschuwt u bij overschrijding van uw ingestelde limiet

• Biedt grafische monitors die in realtime batterij-, CPU-, geheugen- en netwerkstatus weergeven

• Biedt snelle toegang tot systeemgegevens zoals Android-versie, hardwaregegevens, netwerken en nog veel meer

Systeemvereisten

• Besturingssystemen :

• Android OS 2.1 of later

Ondersteuning

• Ondersteuning voor Norton Mobile Utilities wordt alleen geboden via Norton Community-forums. Eventuele problemen en query's kunt u posten op Norton Mobile Utilities Public Beta

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v62381450_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android 2.x, Android 3.x
Laatste wijziging: 24/08/2011