Een item handmatig aan Symantec verzenden

Een gedetecteerd virus of ander risico wordt automatisch voor analyse naar de website van Symantec Security Response verzonden. Als u de optie voor het automatisch verzenden van risico's hebt uitgeschakeld, kunt u ze handmatig vanuit de quarantaineweergave van Beveiligingsgeschiedenis verzenden. Hiervoor is een internetverbinding vereist.

Wanneer u bestanden automatisch of handmatig naar Symantec verstuurt, draagt u bij aan de doeltreffendheid van uw Symantec-product. U kunt bijvoorbeeld een item versturen dat tijdens het scannen niet is gedetecteerd en waarvan u denkt dat het een beveiligingsrisico vormt. Symantec Security Response analyseert het bestand. Als blijkt dat het bestand een beveiligingsrisico is, wordt het aan een toekomstige definitie-update toegevoegd.

Persoonlijke identificatiegegevens worden nooit in inzendingen opgenomen.

In sommige gevallen moet Symantec Security Response inzendingen van een bepaald type of volume blokkeren. Deze items worden weergegeven als Niet ingediend in Beveiligingsgeschiedenis.

Een item handmatig aan Symantec verzenden

1. Selecteer het item dat u aan Symantec wilt verzenden in de weergave Quarantaine in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

2. Klik op Herstellen en opties in het deelvenster Details.

3. Klik op Verzenden aan Symantec in het venster Bedreiging gedetecteerd.

4. In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op OK.

Beveiligingsgeschiedenis

Items in quarantaine beheren

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.