Een item uit quarantaine verwijderen

U kunt Norton 360 Online configureren om een beveiligingsrisico van uw computer te verwijderen. U kunt de optie Herstellen gebruiken om het beveiligingsrisico te verwijderen en in de quarantaineweergave van Beveiligingsgeschiedenis te plaatsen. Enkele programma's kunnen voor hun functie afhankelijk zijn van het item met beveiligingsrisico. In dit geval kunt u het beveiligingsrisico herstellen zodat een programma dat het risicoprogramma nodig heeft om actief te zijn, weer functioneert.

De optie Herstellen is alleen beschikbaar voor de beveiligingsrisico's die handmatig in quarantaine worden geplaatst.

Een item uit quarantaine verwijderen

1. Selecteer het item dat u wilt verwijderen in de weergave Quarantaine in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

2. Klik op Herstellen en opties.

3. Klik op Herstellen in het venster Bedreiging gedetecteerd.

Deze optie is beschikbaar voor de beveiligingsrisico's die handmatig in quarantaine worden geplaatst.

4. In het venster Uit quarantaine herstellen klikt u op Ja.

5. Klik op Sluiten.

Beveiligingsgeschiedenis

Items in quarantaine beheren