Een item uit Quarantaine halen

Bepaalde programma's maken gebruik van andere programma's die als beveiligingsrisico's zijn geclassificeerd. Het is mogelijk dat het programma niet meer functioneert als een bepaald beveiligingsbestand is verwijderd. Van alle verwijderde beveiligingsrisico's wordt automatisch een back-up in de quarantaineweergave van Beveiligingsgeschiedenis gemaakt. Op deze wijze kunt u met Norton 360 Online elk risico herstellen zodat een programma weer functioneert dat het risicoprogramma nodig heeft om uit te voeren.

Zo kan een shareware- of freewareprogramma dat u downloadt, adware gebruiken om de prijs laag te houden. In dit geval kunt u toestaan dat het programma dat een beveiligingsrisico vormt, op uw computer behouden blijft of u kunt het herstellen als Spywarebeveiliging het heeft verwijderd.

Soms kunnen items in quarantaine worden gedesinfecteerd nadat Norton 360 Online ze opnieuw heeft gescand. U kunt deze items ook herstellen.

Als u een item niet naar de oorspronkelijke directory herstelt, functioneert het mogelijk niet goed meer. Het is daarom raadzaam het programma opnieuw te installeren.

Een item uit quarantaine halen

1. Selecteer het item dat u wilt herstellen in de weergave Quarantaine in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

2. Klik op Herstellen en opties in het deelvenster Details.

3. Klik op Dit bestand herstellen en uitsluiten in het venster Bedreiging gedetecteerd.

Hiermee wordt het geselecteerde item zonder reparatie in quarantaine teruggeplaatst op zijn oorspronkelijke locatie en wordt het item uitgesloten van detectie in latere scans.

4. In het venster Uit quarantaine herstellen klikt u op Ja.

Voor bedreigingen die geen virussen zijn, kunt u de optie in dit venster gebruiken om het beveiligingsrisico uit te sluiten. Norton 360 Online detecteert niet de beveiligingsrisico's die u in toekomstige scans uitsluit.

5. Selecteer in het dialoogvenster Zoeken naar map de map of het station waarnaar u het bestand wilt herstellen, en klik dan op OK.

6. Klik op Sluiten.

Beveiligingsgeschiedenis

Items in quarantaine beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6200368_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/09/2011