Een item in quarantaine plaatsen

De quarantaineweergave van Beveiligingsgeschiedenis biedt een veilige locatie op uw computer waar items kunnen worden geïsoleerd terwijl u beslist wat u met elk item wilt doen.

In de weergave Quarantaine in het venster Beveiligingsgeschiedenis ziet u een lijst met items die in quarantaine zijn geplaatst. U kunt de naam en het risicostatus van elk item bekijken.

U kunt handmatig een item in de quarantaineweergave van Beveiligingsgeschiedenis plaatsen. Via de optie In quarantaine plaatsen in de weergave Quarantaine van het venster Beveiligingsgeschiedenis kunt u mogelijk geïnfecteerde items in quarantaine plaatsen. Deze bewerking heeft geen effect op de items die al in quarantaine zijn geplaatst.

U kunt geen goed bestand in quarantaine plaatsen.

Een item in quarantaine plaatsen

1. Klik op In quarantaine plaatsen in de weergave Quarantaine van Beveiligingsgeschiedenis.

2. Typ een korte naam voor het item dat u wilt toevoegen, in het tekstvak Beschrijving van het dialoogvenster Handmatige quarantaine.

De tekst verschijnt in de quarantaine, dus gebruik een herkenbare beschrijving.

3. Klik op Bladeren.

4. In het dialoogvenster Bestand voor quarantaine selecteren gaat u naar het item dat u wilt toevoegen. Klik vervolgens op Openen.

5. Klik op Toevoegen.

6. Klik op Sluiten.

Beveiligingsgeschiedenis

Items in quarantaine beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6200348_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 21/03/2011