De automatische verlengingsstatus van uw abonnement weergeven

U kunt de automatische verlengingsservice van Norton gebruiken om uw abonnement automatisch te laten verlengen voordat het verloopt. U kunt deze service op elk moment stopzetten om verdere automatische facturering en verlenging te voorkomen.

De automatische verlengingsstatus van uw abonnement op de Norton Family-website bekijken of bewerken

1. Meld u aan bij Norton Family.

2. Klik op het tabblad OUDERS en vervolgens op het tandwiel in uw profiel.

3. Klik op het tabblad Mijn abonnement om uw status voor automatische verlenging weer te geven.

4. Zet de schakelaar Aan/uit op Aan of Uit om de automatische verlengingsservice te starten of stoppen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v61883055_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 13/07/2018