Fout: 'Voor een alternatieve manier om dit product te installeren...' wordt weergegeven bij de installatie van Norton Internet Security

Dit probleem doet zich voor als er een probleem is met het set-upbestand of als het is beschadigd.

U kunt dit probleem verhelpen door Norton opnieuw te downloaden en installeren.

Heeft u uw Norton-product via uw provider ontvangen, lees dan Norton-product van uw provider downloaden en installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v61257959_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 31/10/2018