Identity Safe-instellingen configureren

U kunt de verschillende functies in Identity Safe gebruiken om uw vertrouwelijke persoonsgegevens te beheren. De aanmeldingen, kaarten en opmerkingen helpen u uw gegevens op een veilige manier te bewaren en gebruiken.

Identity Safe-instellingen configureren

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Onder Identity Safe zoekt u de functie die u wilt gebruiken, en klikt u op Configureren. U kunt kiezen uit:

Identity Safe instellen

Hier kunt u uw safe van Identity Safe instellen.

Bladeropties

Hiermee kunt u de manier configureren waarop Identity Safe aanmeldingsgegevens voor de webpagina's die u bezoekt, moet verzamelen, opslaan en weergeven.

U kunt configureren dat Identity Safe de kaarten moet weergeven die u hebt gemaakt voor websites met formulieren. U kunt ook de instellingen configureren voor het automatisch invullen van websites die beveiligingsbedreigingen bevatten.

Verder kunt u:

• de regio voor uw kaartgegevens configureren.

• opgeven hoe Norton Identity Safe de functie voor automatisch invullen moet gebruiken.

• de opties instellen die Identity Safe gebruikt om een bericht weer te geven met de mededeling dat u een extern extern station hebt aangesloten.

• De opties instellen die Identity Safe gebruikt om u te waarschuwen voor onveilige verwijdering van externe stations.

• Schakel het wachtwoordbeheer van de browser uit

Wachtwoord en beveiliging

Hier kunt u de wachtwoordinstellingen en het beveiligingsniveau van uw Identity Safe-wachtwoord wijzigen.

U moet uw Identity Safe-wachtwoord regelmatig wijzigen om te voorkomen dat uw Identity Safe-gegevens worden misbruikt.

Kaarten bewerken

Hiermee kunt u uw persoonlijke gegevens zoals naam, geboortedatum, e-mailadres en creditcardgegevens op één plaats beheren.

U kunt met de informatie die u opslaat automatisch formulieren invullen. Met deze functie kunt u gevoelige gegevens leveren zonder deze te typen wanneer u online bent. Op deze manier beveiligt Identity Safe u tegen keyloggers die uw identiteit stelen en misbruiken.

Aanmeldingen bewerken

Hiermee kunt u uw verschillende aanmeldingsgegevens beheren.

Aanmeldingen bevatten bijvoorbeeld persoonlijke gegevens voor e-mailaanmelding en internetbankieren.

Wanneer u al uw aanmeldingsgegevens in de Identity Safe opslaat, kunt u het volgende doen:

• Al uw aanmeldingen gemakkelijk bijhouden

• Uw aanmeldingswebpagina's snel oproepen

• Uw wachtwoord voor de webpagina bekijken of bijwerken

• Mappen gebruiken om uw aanmeldingen te organiseren

• Uw aanmeldingsinstellingen wijzigen

Opmerkingen bewerken

Hier kunt u vertrouwelijke gegevens opslaan en beheren.

U kunt uw burgerservicenummer, rijbewijsnummer, verzekeringspolisnummer en paspoortnummer opslaan. U kunt ook privéaccounts, vergrendelingscombinaties, documenten, notities, Frequent Flyer-nummers, bankrekeningnummers, verificatievragen en juridische en financiële informatie opslaan.

Gegevens exporteren

Hiermee kunt u een back-up van de Identity Safe-gegevens maken in de bestandsindeling .dat of.csv.

U moet regelmatig een back-up van al uw Identity Safe-gegevens maken.

Gegevens importeren

Hiermee kunt u de Identity Safe-gegevens importeren vanuit het back-upbestand of vanuit het mobiele profiel van eerdere versies van Norton 360 Online.

Wanneer u de Identity Safe-gegevens importeert, hebt u de volgende opties:

• de geïmporteerde gegevens samenvoegen met de gegevens in de safe waarbij u momenteel bent aangemeld.

• de bestaande Identity Safe-gegevens die zijn opgeslagen in de safe waarbij u bent aangemeld, vervangen met de geïmporteerde gegevens.

Gegevens verwijderen

Hiermee kunt u de safe van Identity Safe permanent verwijderen.

Identity Safe

Aan- en afmelden bij Identity Safe

Identity Safe in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6059559_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/09/2011