Identity Safe

Met Identity Safe kunt u uw identiteiten beheren en van extra beveiliging bij online transacties profiteren.

De volgende functies van Identity Safe bieden veilige opslag van uw vertrouwelijke informatie:

Aanmeldingen bewerken

Hiermee wordt aanmeldingsinformatie opgeslagen, zoals de aanmeldingsgegevens van uw online bankrekening, gebruikersnaam voor e-mail, en wachtwoord.

Kaarten bewerken

Hiermee worden uw persoonlijke gegevens opgeslagen, zoals adressen, geboortedatum en creditkaartgegevens.

Opmerkingen bewerken

Hiermee worden gegevens zoals paspoortnummer en burgerservicenummers opgeslagen.

Identity Safe is niet alleen een opslagplaats voor vertrouwelijke informatie, maar doet ook nog het volgende:

• Beschermt u tegen identiteitsdiefstal wanneer u online transacties uitvoert

Antiphishing beschermt u ook tegen schadelijke websites wanneer u online transacties uitvoert.

• Beheert uw kaartgegevens wanneer u meerdere creditcards hebt

• Beveiligt de gegevens die u op uw computer opslaat

U kunt de vertrouwelijke Identity Safe-gegevens op uw computer tegen misbruik beschermen door uw gegevens met een lokale safe op te slaan. Een lokale safe hoort specifiek bij een van de Windows-gebruikersaccounts op uw computer.

Norton 360 Online voegt de Norton-werkbalk toe aan de Internet Explorer-, Firefox- of Chrome-webbrowser. De Norton-werkbalk bevat de volgende onderdelen:

• Norton -menu

• Safe Web -indicator

• Identity Safe -menu

Wanneer u kaarten of aanmeldingen in Identity Safe bewaart, wordt de lijst met kaarten en aanmeldingen in het menu Identity Safe weergegeven.

Norton 360 Online ondersteunt Google Chrome versie 10.0 of hoger.

Als u Identity Safe uitschakelt, kunt u uw aanmeldingen en Identity Safe-functies niet via de Norton-werkbalk oproepen.

Met Norton 360 Online kunt u bepaalde Identity Safe-functies weergeven en openen, zelfs als het product verlopen is. Op deze manier kunt u uw aanmeldingsgegevens nog steeds bekijken, zelfs als Norton 360 Online verlopen is. Het is echter niet veilig om te surfen op internet als Norton 360 Online verlopen is, omdat u dan ten prooi kunt vallen aan online diefstal en phishing-aanvallen.

Wanneer uw product verlopen is, kunt u Identity Safe-functies niet openen via de sectie Identiteitsbescherming van het venster Instellingen. U kunt deze functies weergeven en openen via het menu Identity Safe of het menu Norton op de Norton-werkbalk.

De volgende activiteiten kunt u uitvoeren als het product verlopen is:

• Back-up maken van uw Identity Safe-gegevens en deze opslaan als DAT- of CSV-bestand.

• Het venster Aanmeldingen bewerken openen en de opgeslagen aanmeldingen bekijken.

Identity Safe in- of uitschakelen

Aan- en afmelden bij Identity Safe

Identity Safe-instellingen configureren

Het Identity Safe-menu openen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6059553_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/10/2011