Welkom bij Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft helpt uw apparaat te beveiligen en terug te vinden als het is verloren of gestolen. Wanneer uw apparaat is verloren of gestolen, kunt u met Norton Anti-Theft:

• de locatie van uw apparaat volgen.

• foto's nemen met de camera van het apparaat.

• uw apparaat op afstand vergrendelen om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen.

Als u Norton Anti-Theft wilt gebruiken, moet u de Norton Anti-Theft-agent op uw apparaat installeren. De Norton Anti-Theft-agent is een programma waarmee uw apparaat wordt beheerd en gevolgd. Op de pagina Norton Anti-Theft instellen kunt u de Norton Anti-Theft-agent downloaden. U moet zich aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website met de referenties voor uw Norton Account om de Norton Anti-Theft-agent te downloaden en installeren. U moet voor installatie van de agent de Norton Account-referenties gebruiken die u tijdens de aanschaf hebt opgegeven.

Nadat u de agent hebt geïnstalleerd, kunt u de beveiliging van uw apparaat overal beheren via een compatibel apparaat met een internetverbinding.

Norton Anti-Theft

Systeemvereisten voor Norton Anti-Theft

Registreren voor Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft openen

De Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren

De Norton Anti-Theft-agent installeren met de URL op de kaart of in de e-mail

Apparaten beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60425902_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013