Een apparaat verwijderen uit Norton Anti-Theft

U kunt op elk gewenst moment een apparaat verwijderen uit Norton Anti-Theft. Als u een apparaat van de Norton Anti-Theft-website verwijdert, kunt u uw apparaat niet meer volgen als het is verloren of gestolen.

Wanneer u een apparaat verwijdert van de Norton Anti-Theft-website, wordt de Norton Anti-Theft-agent niet van het apparaat verwijderd. Als u de Norton Anti-Theft-agent van uw apparaat wilt verwijderen, moet u dit handmatig doen. Uw productsleutel wordt echter niet gedeactiveerd. Wanneer u een apparaat verwijdert uit Norton Anti-Theft, wordt de naam van het apparaat van de Norton Anti-Theft-website verwijderd. Alle gegevens van dat apparaat, zoals gevolgde locatie en genomen foto's, worden permanent verwijderd en kunnen niet worden teruggehaald.

Een apparaat uit Norton Anti-Theft verwijderen

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat dat u wilt verwijderen.

3. Klik op het pictogram Apparaat verwijderen naast de apparaatnaam.

4. In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op Verwijderen.

Apparaten beheren

De Norton Anti-Theft-website

De Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren

De Norton Anti-Theft-agent installeren met de URL op de kaart of in de e-mail

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60425811_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013