Een apparaat ontgrendelen

Wanneer u het apparaat terugkrijgt, kunt u de ontgrendelingscode gebruiken om het apparaat te ontgrendelen. Als u de ontgrendelingscode bent vergeten, kunt u zich aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website en uw apparaat ontgrendelen via de optie Gevonden. U heeft de ontgrendelingscode niet nodig wanneer u uw apparaat via de Norton Anti-Theft-website ontgrendelt.

Wanneer u uw apparaat ontgrendelt, voert Norton Anti-Theft de volgende handelingen uit:

• De locatie van uw apparaat wordt nog steeds gevolgd. In de normale modus wordt de locatiefrequentie standaard op 1 uur ingesteld. U kunt de locatiefrequentie ook op 3, 6, 12 of 24 uur instellen.

• Er worden niet langer automatisch foto's met uw apparaat genomen. U kunt echter nog steeds de optie Maak een foto gebruiken om handmatig foto's te nemen.

• Uw apparaat wordt ontgrendeld.

Een apparaat ontgrendelen met behulp van de ontgrendelingscode

1. Voer in het vakje Ontgrendelingscode op het apparaat de ontgrendelingscode in.

2. Klik op Ontgrendelen.

Zorg dat u de status van het apparaat wijzigt in Gevonden op de Norton Anti-Theft-website.

Een apparaat ontgrendelen via de Norton Anti-Theft-website

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op een apparaat dat u wilt ontgrendelen.

3. Klik op de geopende pagina op Gevonden.

Uw apparaat opgeven als gevonden

Apparaten beheren

De Norton Anti-Theft-website

Een apparaat vergrendelen

Een computer uitschakelen

Een uitgeschakelde computer ontgrendelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60425797_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013