Uw apparaat opgeven als gevonden

Wanneer u uw apparaat opgeeft als gevonden, voert Norton Anti-Theft de volgende handelingen uit:

• De locatie van uw apparaat wordt gevolgd.

• Er worden niet langer automatisch foto's met uw apparaat genomen.

• Uw apparaat wordt ontgrendeld.

Wanneer u het apparaat terugkrijgt, kunt u de ontgrendelingscode gebruiken om het apparaat te ontgrendelen. U kunt zich ook aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website om het apparaat te ontgrendelen. U heeft de ontgrendelingscode niet nodig wanneer u uw apparaat via de Norton Anti-Theft-website ontgrendelt.

Uw apparaat opgeven als gevonden

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat.

3. Klik op de geopende pagina op Gevonden.

Een apparaat vergrendelen

Apparaten beheren

De Norton Anti-Theft-website

Een apparaat ontgrendelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60425482_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013