De Norton Anti-Theft-website

Met behulp van Norton Anti-Theft kunt u de beveiliging van uw apparaat beheren. Hiermee kunt u uw apparaat volgen wanneer het is verloren of gestolen. Als u Norton Anti-Theft wilt gebruiken, moet u zich eerst registreren voor een Norton Anti-Theft-account. Heeft u al een Norton-account, dan kunt u zich aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website met uw Norton-accountaanmeldingsgegevens.

U kunt de volgende opties gebruiken op de Norton Anti-Theft-website:

Apparaat zoeken

Hiermee kunt u de locatiegegevens van uw apparaat bekijken.

Norton Anti-Theft geeft de laatste 10 locaties van uw apparaat op een kaart weer.

U kunt het volgende weergeven:

• Waar is het?

Een benadering van het adres en de geografische locatie waar u uw apparaat kunt terugvinden.

• Wanneer?

De periode vanaf de datum en tijd waarop de geografische locatie van uw apparaat voor het laatst is gemeld.

Als het adres dat door Norton Anti-Theft wordt weergegeven, onjuist is, kunt u de optie Klik hier gebruiken om uw adres bij te werken.

U kunt de optie Apparaat vergrendelen gebruiken om uw apparaat te vergrendelen of uit te schakelen. Wanneer u uw apparaat vergrendelt, wijzigt Norton Anti-Theft de status van uw apparaat naar Verloren.

De optie Apparaat uitschakelen is alleen beschikbaar op computers met een Intel Anti-theft-chipset.

In deze modus voert Norton Anti-Theft de volgende handelingen tegelijk uit:

• Uw apparaat wordt op afstand vergrendeld om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen.

• De locatie van uw apparaat wordt elke 5 minuten gecontroleerd, waardoor een hogere mate van precisie wordt geboden.

• Met de camera van het apparaat worden automatisch foto's genomen.

U kunt de optie Gevonden gebruiken om uw apparaat op te geven als gevonden en de normale modus te herstellen. Wanneer u uw apparaat opgeeft als gevonden, voert Norton Anti-Theft gelijktijdig de volgende handelingen uit:

• De locatie van uw apparaat wordt nog steeds gecontroleerd, maar met langere tussenpozen.

• Er worden niet langer automatisch foto's met uw apparaat genomen. U kunt echter nog steeds de optie Maak een foto gebruiken om handmatig foto's te nemen.

• Uw apparaat wordt ontgrendeld.

De optie Gevonden wordt alleen weergegeven wanneer u het apparaat hebt vergrendeld.

Sneakpreview

Hiermee kunt u de genomen foto's weergeven.

Wanneer u uw apparaat vergrendelt, neemt Norton Anti-Theft automatisch elke 10 minuten een foto met uw apparaat. Wanneer uw apparaat niet is opgegeven als verloren of gestolen, kunt u in de modus Normaal de optie Maak een foto gebruiken om handmatig foto's te nemen.

U kunt foto's alleen maken met een apparaat dat is uitgerust met een webcam.

Norton Anti-Theft

Registreren voor Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft openen

De Norton Anti-Theft-agent

Apparaten beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60425430_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013