Bericht: 'Uw activering is mislukt. Controleer of u uw activeringscode correct heeft ingevoerd..." wanneer ik Norton Utilities 15.0 activeer

Dit probleem kan optreden als de ingevoerde activeringscode of gebruikersgegevens onjuist zijn.

De activeringscode zoeken

• De activeringscode voor Norton Utilities 15.0 is een alfanumerieke code van 32 tekens. Voer een van de volgende handelingen uit om de activeringscode te zoeken:

• Als u de cd-versie van Norton Utilities heeft aangeschaft, vindt u de activeringscode op de achterkant van de kaart Aan de slag in het cd-doosje.

• Als u de downloadversie van Norton Utilities heeft aangeschaft, vindt u de activeringscode in de e-mail die u heeft ontvangen over de aanschaf van Norton Utilities 15.0.

Norton Utilities activeren

Controleer of u Norton Utilities 15.0 op uw computer heeft geïnstalleerd. De activeringscode voor Norton Utilities 15.0 werkt niet voor eerdere versies van Norton Utilities.

1. Start Norton Utilities.

Als het venster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven, klikt u op Doorgaan.

2. Klik op Nu activeren in de rechterbovenhoek van het venster.

3. Voer uw naam, e-mailadres en activeringscode in.

4. Klik op Nu activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60361937_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 25/03/2013