Risico's vaststellen

Norton 360 Online controleert uw computer continu en beveiligt deze tegen virussen, spyware, adware en andere beveiligingsrisico's met behulp van de volgende functies:

Auto-Protect

Met de opties van Auto-Protect kunt u de beveiliging van uw computer aanpassen. De functie Auto-Protect doet het volgende:

• De computer wordt gecontroleerd op ongewone symptomen die op een actief beveiligingsrisico kunnen duiden.

• Deze functie wordt in het geheugen geladen wanneer u Windows start, en biedt doorlopende beveiliging terwijl u werkt.

• Controleert op virussen, spyware en andere risico's telkens wanneer u softwareprogramma's op uw computer uitvoert. Daarnaast wordt telkens gecontroleerd wanneer u verwisselbare media in de betreffende stations plaatst, internet gebruikt, of met documenten werkt die u ontvangt of maakt.

Volledige systeemscan

Controleert alle opstartrecords, bestanden, en programma's die worden uitgevoerd om uw computer tegen virussen en spyware te beschermen. Hiermee worden ook andere activiteiten uitgevoerd zoals LiveUpdate, Opruimen, Schijfoptimalisatie en Back-up maken om uw computer een hoog beveiligings- en prestatieniveau te bieden.

QuickScan

De beveiligingsrisico's die op uw computer worden uitgevoerd, zijn van invloed op de meeste gebieden van uw computer. QuickScan voert een snelle scan van de getroffen gebieden uit. Voer QuickScan uit als u geen tijd hebt voor een volledige systeemscan maar vermoedt dat er een beveiligingsrisico op uw computer bestaat.

Antivirusscan voor e-mails

Hiermee worden inkomende en uitgaande e-mailberichten beveiligd, zodat uw computer en andere computers tegen infectie zijn beveiligd.

Scannen van expresberichten

Hiermee worden virussen, spyware en andere risico's in bijlagen van expresberichten opgespoord.

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Totale beveiliging