De foto's beheren

Wanneer u uw apparaat vergrendelt, neemt Norton Anti-Theft automatisch elke 10 minuten een foto. Op de Norton Anti-Theft-website worden 10 foto's per keer weergegeven. Als er al 10 foto's op de website staan, worden de oudste foto's vervangen door de nieuwste. U kunt zich aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website en deze foto's bekijken. Wanneer uw apparaat niet is vergrendeld, kunt u in de modus Normaal de optie Maak een foto gebruiken om handmatig foto's te nemen.

U kunt de foto's naar uw lokale schijf opslaan om te voorkomen dat u belangrijke foto's kwijtraakt.

De foto's weergeven

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat.

3. Klik in het linkerdeelvenster op Sneakpreview.

Een foto opslaan

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat.

3. Klik in het linkerdeelvenster op Sneakpreview.

4. Klik op het pictogram Opslaan onder de foto die u wilt opslaan.

5. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Een foto verwijderen

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat.

3. Klik in het linkerdeelvenster op Sneakpreview.

4. Klik op het pictogram Verwijderen onder de foto die u wilt verwijderen.

5. Klik op Verwijderen in het bevestigingsdialoogvenster.

Apparaten beheren

De Norton Anti-Theft-website