De locatie van een apparaat bekijken

U kunt de laatste bekende geografische locaties van uw apparaat op de kaart weergeven. Norton Anti-Theft maakt gebruik van de Norton Anti-Theft-agent om uw apparaat te volgen en verstrekt de volgende gegevens:

• Een benadering van het adres en de geografische locatie waar u uw apparaat kunt terugvinden.

• De periode vanaf de datum waarop de geografische locatie van uw apparaat voor het laatst is gemeld.

Norton Anti-Theft geeft de laatste 10 locatiegegevens van uw apparaat op een kaart weer.

De locatie van een apparaat bekijken

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat.

3. Klik op Apparaat zoeken.

Apparaten beheren

De locatie van een apparaat bijwerken via de Norton Anti-Theft-website

De Norton Anti-Theft-website

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60025355_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013