Een apparaat toevoegen

Norton Anti-Theft maakt gebruik van de Norton Anti-Theft-agent om uw apparaat te beveiligen als het is verloren of gestolen. U moet zich aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website vanaf het apparaat dat u wilt beveiligen, en vervolgens de Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren. Tijdens de installatie geeft u uw Norton Anti-Theft-aanmeldingsgegevens op wanneer u daarom wordt gevraagd. Nadat u de Norton Anti-Theft-agent op een apparaat heeft geïnstalleerd, wordt het apparaat automatisch toegevoegd aan de Norton Anti-Theft-website.

Nadat u de Norton Anti-Theft-agent op uw apparaat heeft geïnstalleerd, kunt u uw apparaat volgen via de Norton Anti-Theft-website via elk compatibel apparaat met een internetverbinding.

Systeemvereisten voor Norton Anti-Theft

Registreren voor Norton Anti-Theft

De Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60025341_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013