Licentie voor Norton Anti-Theft aanschaffen

U kunt een licentie voor Norton Anti-Theft aanschaffen via de Norton Anti-Theft-website. U kunt de licentie als volgt aanschaffen:

• Via de startpagina van Norton Anti-Theft.

• Via de pagina Uw Norton Anti-Theft-service activeren.

Uw aankoop bij de Norton Online Store wordt automatisch bewaard in uw Norton Account. Als u nog geen Norton Account hebt, wordt er een aangemaakt wanneer u uw bestelling voltooit. Het wachtwoord dat u invoert, wordt gebruikt voor uw nieuwe Norton Account. Als u al een wachtwoord hebt maar het bent vergeten, kunt u de aanschaf voltooien met een nieuw wachtwoord. Wanneer u zich de volgende keer bij uw Norton Account aanmeldt, moet u uw bestelling verifiëren. U kunt uw wachtwoord herstellen via de aanmeldingspagina.

Een licentie aanschaffen via de Norton Anti-Theft-startpagina

1. Open uw webbrowser en ga naar: http://antitheft.norton.com

2. Klik op Nu kopen.

3. Voer op de pagina Winkelwagen in het vakje Aant de gewenste hoeveelheid in.

4. Verifieer de bestelling en klik op Doorgaan naar veilig afrekenen.

5. Op de pagina met facturerings- en betalingsinformatie voert u uw facturerings- en betalingsgegevens in.

6. Klik op Doorgaan om de bestelling te voltooien.

Een licentie aanschaffen via de pagina Uw Norton Anti-Theft-service activeren

1. Open uw webbrowser en ga naar: http://antitheft.norton.com

2. Klik op de Norton Anti-Theft-pagina op Hier aanmelden.

3. Meld u in het verschenen venster aan bij uw account met uw Norton Account-gegevens.

4. Klik op de pagina Uw Norton Anti-Theft-service activeren op Nu kopen.

5. Voer op de pagina Winkelwagen in het vakje Aant de gewenste hoeveelheid in.

6. Verifieer de bestelling en klik op Doorgaan naar veilig afrekenen.

7. Op de pagina met facturerings- en betalingsinformatie voert u uw facturerings- en betalingsgegevens in.

8. Klik op Doorgaan om de bestelling te voltooien.

Norton Anti-Theft

Registreren voor Norton Anti-Theft

Uw abonnementsgegevens weergeven

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60025337_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013