Webformulieren worden niet automatisch ingevuld door Norton Identity Safe

Als Identity Safe webformulieren niet automatisch invult voor een specifieke website, rapporteert u dat via Norton Feedback.

Sommige websites, met name voor internetbankieren, geven alleen het veld met de aanmelding of gebruikersnaam weer op de webpagina. Nadat u uw gebruikersnaam heeft ingevuld, wordt u naar de tweede webpagina geleid met het wachtwoordveld of zowel het gebruikersnaam- als het wachtwoordveld. Deze sites horen bij de categorie websites met gesplitste aanmeldpagina's.

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

Identity Safe wilt configureren voor een aanmelding die verspreid is over meerdere pagina's

U kunt Identity Safe alleen gebruiken om uw aanmeldingsgegevens op te slaan als de website een webformulier gebruikt voor de gesplitste aanmelding.

1. Open de website waarvoor u uw aanmelding wilt opslaan.

2. Als de safe gesloten is, klikt u op Safe is gesloten in de webbrowser.

3. In het venster Safe gesloten typt u uw wachtwoord en klikt u op Openen.

4. Typ uw aanmeldingsgegevens voor de website en klik op Inloggen of Aanmelden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59913692_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/03/2018