Webformulieren worden niet automatisch ingevuld door Norton Identity Safe

Als Identity Safe webformulieren niet automatisch invult voor een specifieke website, rapporteert u dat via Norton Feedback.

Sommige websites, met name voor internetbankieren, geven alleen het veld met de aanmelding of gebruikersnaam weer op de webpagina. Nadat u uw gebruikersnaam heeft ingevuld, wordt u naar de tweede webpagina geleid met het wachtwoordveld of zowel het gebruikersnaam- als het wachtwoordveld. Deze sites horen bij de categorie websites met gesplitste aanmeldpagina's.

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

Aanmeldingsgegevens handmatig toevoegen voor een gesplitste aanmelding

1. Start Norton.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Identiteit.

3. Klik op Identity Safe.

4. Voer in het venster Safe gesloten het wachtwoord van uw safe in en klik op Openen.

5. Klik boven aan het venster Norton Identity Safe op Nieuwe aanmelding.

6. In het venster Aanmelding maken typt u een titel voor de website.

7. Typ in het tekstvak Aanmeldings-URL de URL van de website of plak de exacte URL van de website uit de webbrowser.

8. Typ in het tekstvak Gebruikersnaam de gebruikersnaam voor de website.

9. Typ in het tekstvak Wachtwoord het wachtwoord voor de website.

Als u wilt dat Identity Safe u om uw safewachtwoord vraagt wanneer u een website opent, schakelt u het selectievakje Wachtwoord voor safe vereist in.

10. Klik op Opslaan om de aanmeldingsgegevens op te slaan.

11. Klik op Sluiten.

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.