Het hulpprogramma Norton Remove & Reinstall downloaden en uitvoeren

Met het hulpprogramma Norton Remove & Reinstall kunt u alle Norton-producten (2009 en later) verwijderen en opnieuw installeren. Download het hulpprogramma Norton Remove & Reinstall en voer dit uit om uw Norton-product te verwijderen en opnieuw te installeren.

Norton Remove & Reinstall downloaden en uitvoeren

1. Download het hulpprogramma Norton Remove & Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Dubbelklik op het pictogram van NRnR op het Windows-bureaublad.

3. Volg de instructies op het scherm.

4. Start de computer opnieuw op.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59900556_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 04/03/2013