Bericht: 'Uw Norton-aankoop wordt verwerkt en wordt binnen ongeveer 4-8 uur voltooid...'

Nadat u een order hebt geplaatst in de Norton Online Store, hebt u mogelijk een bericht ontvangen zoals hieronder wordt weergegeven:

"Hartelijk dank voor uw order!

Uw Norton-aankoop wordt verwerkt en wordt binnen ongeveer 4-8 uur voltooid. U ontvangt een e-mailbevestiging wanneer uw order voltooid is"

U ontvangt mogelijk ook een e-mail met hetzelfde bericht.

Dit bericht geeft aan dat we uw order niet meteen zoals verwacht kunnen verwerken, maar de verwerking van uw order wordt voortgezet en wanneer deze is voltooid, ontvangt u bericht van ons.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59890877_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android
Laatste wijziging: 25/04/2018