Problemen met het openen van een specifieke website verhelpen

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

STAP 2

Een volledige systeemscan uitvoeren

1. Start Norton.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster en klik vervolgens op Scans.

3. Klik in het venster Scans op Volledige systeemscan en vervolgens op Start.

4. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op Voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59829685_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/11/2018