Mijn internettoepassing kan geen verbinding maken met internet nadat ik mijn Norton-product heb geïnstalleerd: oplossing 2

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

Werk uw virusdefinities bij

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

2. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw Windows-versie:

• Voor Windows 8/7/Vista/XP 32 bits: Klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i32.exe. bv. 20070828-017-v5i32.exe

• Voor Windows 8/7/Vista/XP 64 bits: Ga naar de sectie 64-bits platformen en klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i64.exe. bv. 20090922-017-v5i64.exe

3. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

4. Dubbelklik op het bestand dat u op het bureaublad heeft opgeslagen.

STAP 2

Schakel Auto-Protect in tijdens het opstarten en voer een Volledige systeemscan uit

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Instellingen.

3. klik onder Gedetailleerde instellingen op Antivirus.

4. Als op het tabblad Automatische bescherming onder Realtimebeveiliging de optie Auto-Protect op Uit is ingesteld, klikt u op de schuifregelaar om Auto-Protect in te schakelen.

5. Klik op Toepassen en vervolgens op OK of op Sluiten.

6. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren.

7. Klik in het venster Scans op Volledige systeemscan en vervolgens op Start.

8. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op Voltooien.

9. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

STAP 3

Een volledige systeemscan uitvoeren

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren.

3. Klik in het venster Scans op Volledige systeemscan en vervolgens op Start.

4. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op Voltooien.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59829622_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 22/05/2015