Fout '3039,65559'

U kunt dit probleem verhelpen door Norton te verwijderen en weer te installeren.

STAP 1

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.

STAP 2

Norton Power Eraser - Scan voor ongewenst toepassingen downloaden en uitvoeren

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scan voor ongewenste toepassingen.

Wanneer Norton Power Eraser de scan heeft voltooid, worden de scanresultaten weergegeven in het venster Scan ongewenste toepassingen voltooid.

7. Klik in het venster Scan ongewenste toepassingen voltooid naast de ongewenste toepassing of werkbalk op Verwijderen.

8. Volg de instructies op het scherm.

9. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59829433_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/11/2018