Fout: (8921,251) 'Kan geen verbinding maken met de Norton LiveUpdate-server. Controleer uw internetverbinding'

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

De internetverbinding controleren

1. Start uw webbrowser.

2. Probeer verbinding te maken met de volgende website:

http://www.symantec.com

3. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

• Als u de website kunt openen, gaat u naar stap 2.

• Als u geen verbinding met de website kunt maken, neemt u contact op met uw internetaanbieder.

STAP 2

Download Norton Power Eraser en voer dit programma uit

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

7. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten. Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkitscan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

8. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, wordt de scan automatisch gestart. Volg de instructies op het scherm.

STAP 3

Uw virusdefinities bijwerken met Intelligent Updater

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

2. Teneinde de juiste definitieset te kiezen, moet u de naam en versie van uw Norton-product en de versie van Windows weten.

3. Download de toepasselijke definitieset, afhankelijk van uw versie van Windows en het Norton-product.

Norton-productversie

Windows 32-bits platform

Windows 64-bits platform

22.9 en later

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 en 22.8

bijv. 20160718-008-core3sdsv5i32.exe

bijv. 20160718-008- core3sdsv5i64.exe

22.6 en eerder

bijv. 20160718-008- v5i32.exe

bijv. 20160718- 008- v5i64.exe

4. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

5. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Klik in het venster Symantec Intelligent Updater op Ja om door te gaan.

7. Klik op OK wanneer Intelligent Updater de definities heeft bijgewerkt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59829411_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/11/2018