Fout: (8921,251) 'Kan geen verbinding maken met de Norton LiveUpdate-server. Controleer uw internetverbinding'

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

De internetverbinding controleren

1. Start uw webbrowser.

2. Probeer verbinding te maken met de volgende website:

http://www.symantec.com

3. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

• Als u de website kunt openen, gaat u naar stap 2.

• Als u de website niet kunt openen, gaat u naar stap 3.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

STAP 3

Norton ConnectSafe configureren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ het volgende in het dialoogvenster Uitvoeren en klik vervolgens op OK :

ncpa.cpl

3. Rechtsklik op de actieve netwerkadapter en klik vervolgens op Eigenschappen.

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja of Doorgaan.

4. In het venster Eigenschappen van netwerkverbinding, onder 'Deze verbinding heeft de volgende onderdelen nodig', klikt u op Internet Protocol (TCP/IP) of Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4).

5. Klik op Eigenschappen.

6. Om de instellingen voor het DNS-serveradres op te geven, klikt u op De volgende DNS-serveradressen gebruiken.

7. In de vakken Voorkeurs-DNS-server en Alternatieve DNS-server typt u de twee IP-adressen van Norton ConnectSafe.

Voorkeurs-DNS: 199.85.126.10

Alternatieve DNS: 199.85.127.10

8. In het venster Eigenschappen van Internet Protocol (TCP/IP) klikt u op OK.

9. Klik op OK.

10. Voer LiveUpdate uit in uw Norton-product.

Wat te doen als dit niet werkt?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59829411_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 14/09/2017