Problemen verhelpen waarbij de virusscan stopt voordat deze 100 procent is voltooid

Start uw computer opnieuw op om dit probleem te verhelpen. Als het probleem aanhoudt, voert u LiveUpdate uit totdat er geen updates meer beschikbaar zijn.

STAP 1

Computer opnieuw opstarten

1. Sluit alle programma's af.

2. Start de computer opnieuw op.

Ga naar stap 2 als het probleem zich nog steeds voordoet, zelfs nadat u opnieuw bent opgestart.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Ga naar stap 3 als het probleem zich nog steeds voordoet, zelfs nadat u opnieuw bent opgestart.

STAP 3

Download Norton Power Eraser en voer dit programma uit

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

7. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten. Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkitscan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

8. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, wordt de scan automatisch gestart. Volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59829348_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/11/2018