Download de nieuwste definitie-updates als de virusdefinities niet up-to-date zijn, zelfs niet na het downloaden van alle updates

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

De datum en tijd op uw computer controleren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

timedate.cpl

3. Controleer of de dag, maand en het jaar kloppen.

Geef in de kalender de juiste dag, maand en het juiste jaar aan als de datum niet correct is.

4. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

5. Voer LiveUpdate opnieuw uit.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Uw virusdefinities bijwerken met Intelligent Updater

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

2. Teneinde de juiste definitieset te kiezen, moet u de naam en versie van uw Norton weten, evenals de versie van Windows.

3. Download de toepasselijke definitieset, afhankelijk van uw versie van Windows en Norton.

Norton-productversie

Windows 32-bits platform

Windows 64-bits platform

22.9

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 en 22.8

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 en eerder

bijv. 20170126- 020- v5i32.exe

bijv. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

5. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Klik in het venster Symantec Intelligent Updater op Ja om door te gaan.

7. Klik op OK wanneer Intelligent Updater de definities heeft bijgewerkt.

STAP 3

Download Norton Power Eraser en voer dit programma uit

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

7. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten. Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkit-scan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

8. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, wordt de scan automatisch gestart. Volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59824654_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/06/2018