Sneakpreview

Via Norton Anti-Theft kunt u op afstand foto's nemen met de camera van uw apparaat. Wanneer u uw apparaat vergrendelt, schakelt Norton Anti-Theft de camera van het apparaat in. De camera neemt vervolgens automatisch elke 10 minuten foto's van de huidige gebruiker. U kunt deze foto's op deze pagina beheren.

Op de Norton Anti-Theft-website worden 10 foto's per keer weergegeven. De oudste foto's worden vervangen door de nieuwere foto's. U kunt alle foto's naar uw lokale schijf opslaan om te voorkomen dat u belangrijke foto's kwijtraakt.

U kunt foto's alleen maken met een apparaat dat is uitgerust met een webcam.

De volgende opties zijn beschikbaar op deze pagina:

Maak een foto

Hiermee kunt u handmatig foto's nemen.

U kunt deze optie ook gebruiken om de camera van uw apparaat te testen.

Pictogram Opslaan

Hiermee kunt u de foto downloaden en op uw lokale schijf opslaan.

Pictogram Verwijderen

Hiermee kunt u de foto verwijderen.

De foto's beheren

Apparaten beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59379101_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013